Hoewel er tijdens de zomervakantie even geen repetities en voorstellingen zijn, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen al wel in volle gang. Een vooruitblik!

Begin september start Toverlei met de repetities voor de volgende voorstelling. Dit keer staat er weer een klassieker op het programma: Tartuffe van Molière. Het toneelstuk Tartuffe gaat over een manipulator (Tartuffe) die zich met mooie woorden een positie weet te verwerven in het huishouden van een bemiddelde familie. Sommigen doorzien zijn manipulaties, maar krijgen geen poot aan de grond bij de heer des huizes. Ook mevrouw is zeer gecharmeerd van de vrome praatjes en meer van deze Tartuffe. Ondertussen weet Tartuffe zich te verrijken ten koste van zijn slachtoffers.....
Deze voorstelling, gespeeld door zo'n 10 spelers en onder leiding van regisseur Piet Spee, zal worden opgevoerd half februari 2025. 

Ook zal een andere groep spelers weer een leuke Sinterklaasvoorstelling maken voor onze jongste bezoekers! Deze voorstellingen zullen plaatsvinden op 30 november en 1 december.

In de tweede helft van theaterseizoen 2020-2025 zal Toverlei twee eenakters op de planken zetten. De regie zal in handen zijn van Norman van Huut.

We hopen u komend seizoen weer te mogen begroeten in ons theater, en voor nu: een heel fijne zomervakantie!

 
Theater Toverlei bedankt: