Na het grote succes van het eerste seizoen, startte Theater Toverlei eind augustus met een nieuwe editie van Jong Toverlei! DE plek om een voorstelling te maken met andere jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar!

Dinsdag 29 augustus 2023, om 19u start de 1e repetitie van Jong Toverlei Seizoen 2!

Deze avond worden er voornamelijk oefeningen gedaan om elkaar te leren kennen en het toneelspelen te verkennen. Vervolgens ga je week na week, elke keer op dinsdag, aan de slag om een voorstelling te maken. Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van Bram Wildeman (zie foto), een ervaren docent drama van het Visser 't Hooft Lyceum. die zelf ook  nog regelmatig op de planken staat. Dit laatste doet hij bij theatervereniging Al Dente in Leiden.

Na een generale repetitie op donderdag 8 februari, wordt de voorstelling achtereenvolgens gespeeld op vrijdagavond 9, zaterdagmiddag en -avond 10 en zondagmiddag 11 februari 2024. Deze datums zijn definitief.

De deelnamekosten van dit seizoen zijn €110,-, incl. 1 vrijkaart voor de voorstelling om aan een familielid of vriend te geven.

Vragen stellen of opgeven kan via het contactformulier.

Hopelijk tot dan!!
Theater Toverlei bedankt: