OPEN AUDITIES!

Vanaf juni start Toverlei met de repetities voor de familievoorstelling 'Lang en Gelukkig' en voor deze voorstelling worden open audities georganiseerd!

Al een aantal jaar leeft bij Toverlei de wens om een keer een kerstvoorstelling voor het hele gezin te maken, en dit jaar gaan we ervoor! De keuze is gevallen op de de vrolijke en humoristische voorstelling 'Lang en Gelukkig' en de regie zal in handen zijn van Norman van Huut. De voorstelling wordt opgevoerd in het weekend van 14/15/16 december.

De repetities vinden in juni, juli*, augustus* en september alleen op donderdagen plaats, en vanaf oktober komen daar de maandagen bij plus een enkele repetitiedag in het weekend. 
* In juli en augustus staat het repeteren op een wat lager pitje vanwege de zomervakantie.

De audities van deze voorstelling vinden plaats op 24 en 31 mei om 20:00 in het theater aan de Van Diepeningenlaan 110 te Leiderdorp. Naast leden zijn dit keer ook andere geïnteresseerden van harte welkom om auditie te komen doen! Als je wordt uitgekozen voor een rol, dan word je lid van Toverlei voor het resterende deel van 2018 (a 50 Euro). Aan het eind van het jaar kun je dan beslissen of je lid wil blijven of het alleen bij deze voorstelling wil laten.

Je kunt je opgeven voor de audities door een mail te sturen naar: 
mmarkwat1@hotmail.com. Graag vermelden: naam, geslacht, leeftijd en toneelervaring. Ook voor vragen kun je een mail sturen naar dit e-mailadres!

toverkids

toverbal

lid worden?

CONTACTGEGEVENS

Theater Toverlei
"De Sterrentuin"

Van Diepeningenlaan 110A
2352 KA Leiderdorp

071-5895020
info@toverlei.nl