TOVERKIDS MUSICAL SUMMER WEEK !!

Van 14 augustus tot en met 18 augustus kunnen kinderen tussen de 8 en 13 jaar deelnemen aan de Musical Summer Week bij Theater Toverlei!

     Informatie

Leeftijd: 8-13 jaar
Data: 14-18 augustus
Tijd: dagelijks 9:30-16:30 + woensdagavond en vrijdagavond
Locatie: Theater Toverlei
Prijs: 215 Euro (incl lunch en twee keer avondeten)

Aanmelden: er zijn nog twee plekken beschikbaar! 

Inschrijven via onderstaand formulier


Onder leiding van een professionele musicaldocent zal er een week worden gewerkt aan de drie ingrediënten van musical: spel, zang en dans!  Er zal gewerkt worden met materiaal uit een leuke familiemuscial. 

Op woensdagavond zal er een gezellige filmavond georganiseerd worden om met z'n allen naar de filmversie van de gekozen musical te kijken. 

In de workshop wordt toegewerkt naar een presentatie die de kinderen op vrijdagavond zullen gaan spelen voor familie en vrienden in Theater Toverlei.

Een onderdeel van deze musicalweek zal een masterclass zijn van een speciale gastacteur/-actrice die in professionele musicals heeft gespeeld! Hij/zij kan van alles vertellen over hoe het is om op het toneel te staan en hoe het achter de schermen er aan toe gaat. Hij/zij al ook samen met de kinderen werken aan een scene, liedje of dans. En natuurlijk is er tijd voor een handtekening en om samen op de foto te gaan!

aanmelden  musical summer week

Versturen

toverkids

toverbal

lid worden?

CONTACTGEGEVENS

Theater Toverlei
"De Sterrentuin"

Van Diepeningenlaan 110A
2352 KA Leiderdorp

071-5895020
info@toverlei.nl